100% elégedettségi garancia

Kérj ingyenes ajánlatot most és weboldalad látványtervét ingyenesen készítem el!

Business – IT konferencia 2023

2023. november 6.-án került megrendezésre a Business – IT konferencia a Magyar Zene Házában. A rendezvény nemzetközi és hazai példák alapján hozza össze az üzleti döntéshozó szakembereket azzal a céllal, hogy kötetlen keretek között tapasztalatokat, ötleteket szerezzenek a nemzetközi gyártó cégek képviselőitől, a hazai iparágak vezető szakembereitől illetve kapcsolatokat építsenek, ezáltal segítve cégük üzleti fejlődését, sikerességét.
A Business - IT konferencia brand megalkotására, az arculati és promóciós elemek, valamit a teljes online rendszer elkészítésére kért fel Kóté László, a Delta Systems Kft. operatív igazgatója. A teljesség igénye nélkül olyan cégek képviseltetik magukat mint az AWS, Canon, DELL Technologies, HP, Arrow - IBM, Aruba, ASUS, Cisco, EST, Fortinet, Fujitsu, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Nokia, Samsung vagy a VMware.
Akadálymentesítés, Branding, Design & development, UI/UX tervezés

Kapcsolódó cikkek

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak