ADJ EL STÍLUSOSAN – BÁRMIT, BÁRMIKOR

Webáruház készítés

Minden igényt kielégítő webáruház készítés garanciával. 100% mobilra optimalizált webshop készítés, ahol leendő vásárlóid minden eszközön azonnal megtalálják amit keresnek.
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
Crafting Sites
that Sell.

Egyedi

webáruház készítés

Évek óta hangsúlyozom, de mára az átlag webshop tulajdonos is kezdi belátni:

Egy webáruház (főleg ha induló) jövőjét az dönti majd el, hogy ennyire jó ott vásárolni. Mennyire kényelmes, milyen gyorsan találja meg a látogató amit keres, mennyire tűnik biztonságosnak.

Természetesen ha a Te szektorodban nincs nagy verseny, nem fontos, hogy webáruházad beazonosítható legyen, nem vársz visszatérő vevőket vagy épp olyan árakat tudsz garantálni amivel senki nem tud versenyezni – tökéletes lehet egy bérelhető webáruház is, azonban a tapasztalatom azt mutatja, hogy a látogatók szívesebben választanak egy kiváló vásárlási élményt nyújtó, minőségi képekkel és leírásokkal rendelkező webáruházat még akkor is, ha az árak magasabbak.

Miért? Több oka is van, mindjárt bemutatom.

Új webáruházat szeretnél, vagy felújíttatnád a jelenlegit?

Legyen élmény a vásárlás

A hazai webáruházak forgalma 17%-kal nőtt 2019-ben, a folyamat 2020-ban a koronavírus hatásaként még jobban felgyorsult, a forgalom közel 1000 milliárd forint körül alakult. A Reacty középtávú előrejelzésének realista forgatókönyve alapján a forgalom 2024-re meghaladhatja az 1700 milliárd forintot.* A vásárlások több, mint 50%-a mobil eszközről történik. Előbb-utóbb kevés lesz amit az ingyenes, bérelhető vagy sablon alapú tömeg-webáruház motorok nyújtani tudnak, hiszen szinte teljes mértékben korlátoltak az egyre inkább előtérbe kerülő felhasználói élmény szempontjából.
*Forrás: eNET

Könnyű navigáció, precíz szűrők

A webáruház készítés alapjai a navigáció és a szűrők. Egy fizikai üzletbe is akkor járunk szívesen, ha logikus az elrendezés, ha könnyen megtalálunk mindent, amit keresünk. Gondoljunk csak bele és nyugodtan teszteljünk. Szürke jobbos sarokkanapét szeretnék venni, aminek a hosszabbik oldala 210 – 230 cm közt van. Melyik webshopban van olyan szűrő, ahol pár kattintással megtaláljuk az adott terméket anélkül, hogy egyesével végignéznénk a teljes kínálatot? Évekkel le vagyunk maradva az online világban, sokan különbséget sem tudnak tenni “jó” és “rossz” weboldal között. Kerülhet ugyanannyiba vagy hosszútávon sokkal többe is egy “39.000 Ft-os akciós egyedi webáruház”, mintha az elején egy tapasztalt és kreatív szakembert bízunk meg cégünk webshopjának tervezésével és kivitelezésével.
MI A FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY ALAPJA?

Webáruház készítés 100% garanciával

01

Precíz szűrők

A szűrők segítségével találjuk meg amit keresünk, ezért a webáruház készítés során kiemelt figyelmet fordítok a szűrők tervezésére. Természetesen nem kis feladat, főleg sok kategóriás, sok feltételnek megfelelő, különböző típusú termékek árusításánál. A befektetett munka azonban megtérül. A felhasználók szívesen visszatérnek egy oyan webshopba, ahol pár kattintással megtalálták a keresett terméket. A fenti példánál maradva:

Gondoljunk csak bele és nyugodtan teszteljünk. Szürke jobbos sarokkanapét szeretnék venni, aminek a hosszabbik oldala 210 – 230 cm közt van. Melyik webshopban van olyan szűrő, ahol pár kattintással megtaláljuk az adott terméket anélkül, hogy egyesével végignéznénk a teljes kínálatot?

02

Könnyű navigáció

A navigáció a szűrőkhöz hasonlóan fontosabb, mint gondolnánk. Egy rosszul megtervezett menüstruktúra egyből oldalelhagyáshoz vezet.

A nagy üzletláncok rengeteget költenek a fizikai boltjaikban a területek, azon belül a polcok és termékek elrendezésére,  rendszeresen módosítanak is rajta (ezt nem szeretjükmi, vásárlók). Így fordulhat elő, hogy ott van a kávé ahol lenni szokott, ugyanis bekerült a helyére az édességes rész. Miért? Mert azon a soron nagyobb eséllyel érkeznek a pékségről a családos vásárlók, így a gyerek nagyobb eséllyel könyörgi ki a csokit vagy a gumicukrot ami természetesen a legalsó sorra kerül, ami a legkisebbeknek pont szemmagasság. Egyébként gondolkodtál már rajta, hogy a pékség többnyire miért a bejárattól legtávolabbi helyre kerül? Mert pékárut szinte biztos, hogy vásárolsz. Végig kell menned az egész áruházon hogy elérj a kenyérig, így biztos vagyok benne, hogy jó pár nem tervezett finomság pluszban bekerül a kosaradba.

Ugyanez igaz a webshopra is. A webáruház készítés során megtervezem a vevők útvonalát, a megfelelő helyre kerülnek az akciók, a kategóriák logikusan épülnek egymásra, előre beprogramozott termékeket kínálunk a kosárban…

03

Felhasználói élmény

A jó felhasználói élményt nehéz elmagyarázni, érezni kell. Sok tényező összessége adja a jó felhasználói élményt, melyet nagyban meghatároz, hogy kit bízunk meg a weboldal készítés elvégzésére.

 • Vevői elégedettség: A jó UX olyan felhasználói élményt teremt, amely kényelmes, zökkenőmentes és élvezetes. A vevők elégedettek lesznek a webshop használatával, ami növeli az esélyét annak, hogy visszatérő vásárlókká váljanak.
 • Magasabb konverziós arányok: Ha a vásárlók könnyen megtalálják a keresett termékeket, egyszerűen lebonyolíthatják a vásárlást, és megbízhatóan érzik magukat az oldalon, akkor nagyobb valószínűséggel vásárolnak. Ennek eredményeként növekszik a konverziós arány, és több eladást hoz az üzletnek.
 • Versenyelőny: A kiváló UX segít a vállalkozásnak kitűnni a versenytársai közül. Ha egy webshop rendelkezik felhasználóbarát és vonzó felülettel, akkor nagyobb eséllyel vonzza be az online vásárlókat a versenytársakhoz képest.
 • Hosszú távú ügyfélhűség: Az elégedett vásárlók hajlamosabbak ismételten vásárolni ugyanabban az üzletben. A jó UX révén kiépülhet a hosszú távú ügyfélhűség, ami hosszú távon növeli az üzlet bevételét.
 • Költségcsökkentés: A jobb UX segíthet csökkenteni az ügyfélszolgálati és visszaküldési költségeket, mivel az emberek kevesebbszer találkoznak problémákkal vagy nehézségekkel az oldal használata során.
 • Pozitív márkaimázs: Azok a webshopok, amelyek gondoskodnak a felhasználók elégedettségéről és kényelméről, pozitív márkaimázst alakítanak ki. A jó hírnév és a pozitív vélemények vonzzák az új vásárlókat.

Csak tapasztalt, kreatív szakembert kérj fel a webáruház készítésre!

Ne Te fizesd meg más tanulópénzét!

04

Funkciók ... funkciók

Egy sikeres webshop olyan funkciókat kínál, amelyek maximalizálják a vásárlói élményt és növelik a konverziót.

Ezek magukban foglalják a felhasználóbarát navigációt, gyors és zökkenőmentes keresést, biztonságos online fizetési lehetőségeket, személyre szabott ajánlatokat, raktárkészlet- és szállítási információkat, valamint egyszerű vásárlói fiókkezelést. Továbbá, visszajelzési és értékelési lehetőségeket biztosít a vásárlók számára, és könnyű hozzáférést nyújt az ügyfélszolgálathoz, segítve a vevői elégedettség fenntartását és a hosszú távú ügyfélhűség kialakítását.

Megbízható, profi partnert keresel?

MITŐL LESZ “JÓ” EGY WEBÁRUHÁZ?

Új generációs webáruház készítés

A kérdést nem fogom túlmagyarázni, hiszen a választ érezni kell. Az alábbi kép a legegyszerűbb módja hogy itt bemutassam: a bal oldalon egy imert magyar bérelhető webáruház sablonja, jelenleg is több tízezer webshop fut rajta és teljesen lehetetlen köztük különbséget tenni, ráadásul az a piros szín… A jobb oldalon egyik munkám látható. A különbség szabad szemmel is jól látható, de ami a legfontosabb, azt használat közben lehet érezni.

Te melyik boltban vásárolnál?

Átlagos webshop
Felhasználóbarát

Webáruház készítés árak

100% elégedettségi garancia

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod. Amennyiben szimpatikusnak találod, megbeszéljük a részleteket és elkészítem az első látványtervet. Annyira biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az első látványtervvel, hogy ezt ingyenesen készítem el Neked – hiszen az arculattervezés árának 50%-a csak a látványterv elfogadása után esedékes. Amennyiben nem tetszik, nincs harag, elválnak útjaink.

Butique

Webshop induló vállalkozásoknak és kevés termékkel rendelkező üzleteknek.
Mit kapsz a pénzedért?
 • Prémium egyedi grafikai tervezés
 • Woocommerce motor használata
 • Precíz szűrők
 • Maximum 15 termék feltöltése
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
 • Biztonsági modulok telepítése
Egyszerű webáruház tervezés

590.000

Ft + ÁFA-tól*
Kérdésed van?

Big Store

Sok termék, sok kategóriával, egyedi funkciókkal
Mit kapsz a pénzedért?
 • Prémium (komplex) grafikai tervezés
 • Bármilyen egyedi modul elkészítése
 • Woocommerce / Magento motor
 • Precíz szűrők
 • Kiváló felhasználói élmény
 • 100 (+) termék feltöltése (variációk is)
 • Elhagyott kosár egyedi kedvezményes kupon generálás
 • Komplett B2B rendszer
 • Bármilyen személyre / termékcsoportra szabható automatizáció
Big Store webáruház készítés

Egyedi ár

Kérdésed van?
*A feltüntetett webáruház készítés árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
"Unsere Website der ersten Generation wurde von Gergő entworfen und entwickelt. Er hat perfekte Arbeit geleistet, ich kann ihn nur empfehlen!"
DI Gerhard Pscheider, MBA
Projektmanagement
Medicforce Dienstleistungs GmbH - Medizintechnik und Unternehmensberatung Radiologie
"We have been working with Gergő since 2015, he is our all-rounder. We have developed several Austrian government projects together. He has excellent ideas, always delivers perfect work and most importantly, always ahead of schedule."
Mag. Andreas Bauer
Owner, IT & AI Expert
Netvance GmbH / TECHWAVE GmbH
„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
“2015 óta dolgozunk együtt Gergővel, ami annak idején egy nagyon jó döntés volt. A teljes online megjelenésünk ő kezeli. Magyarországon kívül mára az USA-ban, Spanyolországban és Svájcban vagyunk jelen.”
Menner Ádám
Tulajdonos
The Prestige Roses
"I have been in the IT business for a long time, but I haven't often met such a fast and precise professional as Gergő."
Inh. Christoph Schultes
Owner, IT Expert
schultes.IT
PREMIUM
DESIGN

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak