SEGÍTEK ELÉRNI A CÉLJAID

Online marketing, tanácsadás, audit

Teljeskörű weboldal elemzés (SEO és UX audit), Google Ads, Facebook, Instagram kampányok felülvizsgálata, optimalizálása, tervezése és kezelése.
„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
Discover
the change

Fizetett hirdetés vagy

SEO?

Tudom, a kérdés fura megközelítése az “online marketing szolgáltatás” témának, azonban az első ingyenes tanácsom, hogy mérlegeld a kérdést. Miért? Olvass tovább, egy konkrét példán keresztül megmutatom.

Mielőtt tovább olvasol tisztáznunk kell, hogy amennyiben olyan partnert (marketingest) keresel aki csakis a fizetett hirdetésben látja a vevők szerzésének lehetőségét, nem én leszek az embered.

Jól ismerem a fizetett hirdetési rendszereket, azok előnyét és hátrányát – épp ezért biztosan tudom, hogy semmilyen hirdetés nem érhet fel egy organikus keresési találattal. Természetesen vannak olyan helyzetek és iparágak, ahol hirdetés nélkül esélytelen boldogulni, itt nincs idő megvárni a hosszú-hosszú hónapokat, amíg a keresőoptimalizálás célt ér. Ilyen esetekben a SEO-val párhuzamosan indokoltnak tartom a hirdetést, azonban mindig törekszem a lehető legkevesebb pénzt áldozni a marketinggépezet oltárán.

Bármi is legyen a célod, segítek költséghatékonyan elérni!

Technikai és tartalmi SEO audit

A technikai SEO audit a keresőoptimalizálásnak azon részére fókuszál, amely weboldalad technikai betöltődéséért felelős, ami a Google rangsorolás fontos tényezője. A tartalmi SEO audit weboldalad tartalmi elemeit vizsgálja, mint például hogy milyen jól optimalizált a tartalom a kulcsszavakra, mennyire releváns a tartalom.

UX audit

Nem vagy elégedett weboldalad teljesítményével? Úgy érzed, valamin változtatni kellene, de nem tudod pontosan min? A UX audit rámutat weboldalad gyengeségeire és konkrét ajánlásokat ad a hibák javítására.

Hirdetés audit

A hirdetés audit feltárja a a Google Ads, Facebook és Instagram hirdetések hibáit, melyek javításával nemcsak a hatékonyság növelhető, hanem rengeteg pénz is megspórolható.
BIZTOS VAGY BENNE, HOGY NEM KÖLTESZ TÚL SOKAT?

Marketingügynökség vs SEO

HOGYAN SEGÍTETTEM ÉVI TÖBB MILLIÓ FT-OT SPÓROLNI?

Havi 1.000.000 Ft-os hirdetési keretből 0 Ft

Ügyfelem 2019 őszén keresett meg mert úgy érezte, valami nincs rendben. Kampányait egy ismert marketinges cég kezelte, akkoriban már havi 1.000.000 Ft feletti összeg volt a Google Ads hirdetési költsége, a megrendelések pedig épp fedezték a marketing kiadásait.

A munka

Első lépés volt egy teljeskörű audit, mely magában foglalta a weboldal UX és SEO vizsgálatát, valamint a hirdetések elemzését.

A havi 3500 látogató egy átlagos magyarországi weboldalra érkezett, vagyis egy sablon volt hanyag módon átalakítva. Semmi ösztönző nem volt benne, hogy bizalmat építsen ki a cég szolgáltatása iránt.

 • a weboldalt újraterveztem és megépítettem,
 • az összes tartalmat újraírtam, kulcsszóra optimalizálva (SEO felkészülés),
 • Google Ads keresési kampányokat újraterveztem,
 • HTML5 display hirdetést készítettem,
 • közösségi médiában új stratégia alapján rengeteg ügyfelet szereztem.

A #02 képen 2020-at 2019-hez hasonlítva látni, hogy a kattintások száma +838-al nőtt, míg az elköltött költség a felére csökkent, vagyis 3.810.000 Ft maradt a kasszában.

A hirdetéseket 2021. március 1.-jén leállítottuk, hiszen a weboldal SEO elkezdte hozni az eredményeket, a weboldal több kifejezésre is első oldalon jelenik meg a Google találati listáján.

#01 | 2019. január – 2021. február | átvétel 2020. január
#02 | 2020 vs 2019 | kattintás: +838, költség: -3.810.000 Ft
#03 | butortrans.com Google SERP 2021. április

Online marketing, tanácsadás és audit árak

Nem érkeznek látogatók a weboldaladra, vagy ha mégis, nincs elég konverzió? Nem működik a kampányod, olyan érzésed van, hogy a marketingköltséged kiszórod az ablakon?

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod.

Audit

Felülvizsgálat javítási ajánlásokkal
Mit kapsz a pénzedért?
 • UX audit
 • Technikai és tartalmi SEO audit
 • Hirdetés (Google Ads, Facebook, Instagram) audit
Audit

20.000

Ft +ÁFA /óra*
Kérdésed van?

Tanácsadás

Segítek megvalósítani a céljaid
Mit kapsz a pénzedért?
 • Személyes konzultáció
 • SEO tanácsadás
 • Online marketing tanácsadás
 • Hirdetéskezelés (Google Ads, Facebook, Instagram) tanácsadás
Tanácsadás

35.000

Ft +ÁFA /óra*
Kérdésed van?
*A feltüntetett online marketing, tanácsadás és audit árak árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak