Segítek elérni a céljaid

Online marketing, tanácsadás, audit

Teljeskörű weboldal elemzés (SEO és UX audit), Google Ads, Facebook, Instagram kampányok felülvizsgálata, optimalizálása, tervezése és kezelése.

Online marketing, tanácsadás

Fizetett hirdetés vagy SEO? 

Tudom, a kérdés fura megközelítése az “online marketing szolgáltatás” témának, azonban az első ingyenes tanácsom, hogy mérlegeld a kérdést. Miért? Olvass tovább, egy konkrét példán keresztül megmutatom.

Mielőtt tovább olvasol tisztáznunk kell, hogy amennyiben olyan partnert (marketingest) keresel aki csakis a fizetett hirdetésben látja a vevők szerzésének lehetőségét, nem én leszek az embered.

Jól ismerem a fizetett hirdetési rendszereket, azok előnyét és hátrányát – épp ezért biztosan tudom, hogy semmilyen hirdetés nem érhet fel egy organikus keresési találattal. Természetesen vannak olyan helyzetek és iparágak, ahol hirdetés nélkül esélytelen boldogulni, itt nincs idő megvárni a hosszú-hosszú hónapokat, amíg a keresőoptimalizálás célt ér. Ilyen esetekben a SEO-val párhuzamosan indokoltnak tartom a hirdetést, azonban mindig törekszem a lehető legkevesebb pénzt áldozni a marketinggépezet oltárán.

Bármi is legyen a célod, segítek költséghatékonyan elérni! 

Technikai audit - Clean Code

Technikai és tartalmi SEO audit

A technikai SEO audit a keresőoptimalizálásnak azon részére fókuszál, amely weboldalad technikai betöltődéséért felelős, ami a Google rangsorolás fontos tényezője.

A tartalmi SEO audit weboldalad tartalmi elemeit vizsgálja, mint például hogy milyen jól optimalizált a tartalom a kulcsszavakra, mennyire releváns a tartalom.

Tanácsadás & Marketing SOLAR STUDIOS

UX audit

Nem vagy elégedett weboldalad teljesítményével? Úgy érzed, valamin változtatni kellene, de nem tudod pontosan min? A UX audit rámutat weboldalad gyengeségeire és konkrét ajánlásokat ad a hibák javítására.

Tanácsadás & Marketing SOLAR STUDIOS

Hirdetés audit

A hirdetés audit feltárja a a Google Ads, Facebook és Instagram hirdetések hibáit, melyek javításával nemcsak a hatékonyság növelhető, hanem rengeteg pénz is megspórolható.

Biztos vagy benne, hogy nem költesz túl sokat?

Marketingügynökség vs SEO

Hogyan segítettem évi több millió Ft-ot spórolni?

Havi 1.000.000 Ft-os hirdetési keretből 0 Ft

Tanácsadás & Marketing SOLAR STUDIOS

Ügyfelem 2019 őszén keresett meg mert úgy érezte, valami nincs rendben. Kampányait egy ismert marketinges cég kezelte, akkoriban már havi 1.000.000 Ft feletti összeg volt a Google Ads hirdetési költsége, a megrendelések pedig épp fedezték a marketing kiadásait.

A munka

Első lépés volt egy teljeskörű audit, mely magában foglalta a weboldal UX és SEO vizsgálatát, valamint a hirdetések elemzését.

A havi 3500 látogató egy átlagos magyarországi weboldalra érkezett, vagyis egy sablon volt hanyag módon átalakítva. Semmi ösztönző nem volt benne, hogy bizalmat építsen ki a cég szolgáltatása iránt.

  • $a weboldalt újraterveztem és megépítettem,
  • $az összes tartalmat újraírtam, kulcsszóra optimalizálva (SEO felkészülés),
  • $Google Ads keresési kampányokat újraterveztem,
  • $HTML5 display hirdetést készítettem,
  • $közösségi médiában új stratégia alapján rengeteg ügyfelet szereztem.

2020. januárban az új kapmányok elstartoltak, már az új weboldalra érkeztek a látogatók. Egyik napról a másikra mind a telefonos, mind az emailes megkeresések és megrendelések száma jelentősen megnőtt.

A #02 képen 2020-at 2019-hez hasonlítva látni, hogy a kattintások száma +838-al nőtt, míg az elköltött költség a felére csökkent, vagyis 3.810.000 Ft maradt a kasszában.

A hirdetéseket 2021. március 1.-jén leállítottuk, hiszen a weboldal SEO elkezdte hozni az eredményeket, a weboldal több kifejezésre is első oldalon jelenik meg a Google találati listáján.

#01 | 2019. január – 2021. február | átvétel 2020. január

Ads history 2019 január -2021 február

#02 | 2020 vs 2019 | kattintás: +838, költség: -3.810.000 Ft

Ads history 2020 vs 2019

#03 | butortrans.com Google SERP 2021. április

Bútor-Trans SERP 2021 április
Tanácsadás & Marketing SOLAR STUDIOS

Online marketing, tanácsadás és audit árak

Nem érkeznek látogatók a weboldaladra, vagy ha mégis, nincs elég konverzió? Nem működik a kampányod, olyan érzésed van, hogy a marketingköltséged kiszórod az ablakon?

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod.

A feltüntetett weboldal készítés árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.

Tanácsadás & Marketing SOLAR STUDIOS

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Tanácsadás

Szolgáltatás(ok)

Akár 50% kedvezmény!

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott csomag függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Popup -50%

Szolgáltatás(ok)

Akár 50% kedvezmény!

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott csomag függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Popup -50%

Szolgáltatás(ok)