LÉGY EGYEDI ÉS FELISMERHETŐ

Arculattervezés (Branding)

Az arculattervezés a vállalkozás vagy márka egységes és könnyen felismerhető vizuális megjelenésének kialakítása, beleértve a logót, színvilágot, tipográfiát és egyéb grafikai elemeket.

Ennek célja a márkakép erősítése és az ügyfelekben való megbízhatóság és azonosulás elősegítése.
"I have been in the IT business for a long time, but I haven't often met such a fast and precise professional as Gergő."
Inh. Christoph Schultes
Owner, IT Expert
schultes.IT
Creativity,
Connected.

Miért fontos az arculattervezés?

Az arculattervezés (vagy angolul "branding") rendkívül fontos bármilyen vállalkozás vagy szervezet számára, mivel segít létrehozni és erősíteni a márka azonosítását, valamint kialakítani az üzleti imázsát. Az arculattervezés koncepciója a vállalkozás vizuális és verbális elemeinek összehangolására, hogy egységes és következetes megjelenést biztosítson a vállalkozás számára.

Az arculattervezés alapvető fontosságú, mert segít egy vállalkozásnak azonosítani és megkülönböztetni magát a versenytársaktól egyedi logóval, színekkel és egyéb vizuális elemekkel. Egy jól kidolgozott arculat növeli a vállalkozás hitelességét és megbízhatóságát, így könnyebben nyerheti meg az ügyfelek bizalmát. Az arculattervezés révén könnyen felismerhetővé válik a vállalkozás, ami gyorsabb és hatékonyabb üzenetek átadását teszi lehetővé.

Az egységes arculat segíti az érzelmi kapcsolat kialakítását az ügyfelekkel, ami hűségesebb vásárlókat eredményez.

Az arculattervezés hosszú távú befektetés, amely segít hatékonyabb marketingstratégiákat kialakítani és hozzájárul a vállalkozás hosszú távú sikeréhez.

Logó tervezés

A logó tervezése kiemelkedő fontosságú a vállalkozások és szervezetek számára. A logó a cég azonosítója, amely egyedi, könnyen felismerhető és emlékezetes. Ennek számos előnye van. Azon túl, hogy segít a vállalkozásnak azonosítani magát, a logó képes megkülönböztetni magát a versenytársaktól. Az egyedi logó erősíti a vállalkozás sajátosságait és értékeit, kiemelve a vállalkozást a tömegből, és hozzájárulva a márkahűség kialakításához. Emellett a logó a márkaépítés alapja, összekapcsolva a vállalkozás vizuális és verbális identitását, és segítve egy következetes üzenet továbbítását. Egy jól elkészített logó növeli a vállalkozás hitelességét és szakmai megjelenését, mivel az ügyfelek hajlamosak megbízni olyan vállalkozásokban, amelyek gondosan kidolgozott logóval rendelkeznek.

Színek , betűtípus meghatározása

A színek és betűtípusok fontossága a tervezésben kiemelkedő. A színek képesek kifejezni hangulatokat és érzelmeket, és hozzájárulnak a vizuális vonzerőhöz. Különböző színeknek különböző pszichológiai hatásaik vannak, és ezeket megfelelően kiválasztva lehet befolyásolni a nézők érzéseit és gondolkodását. A betűtípusok stílusuk és formájuk szerint különböző érzelmeket közvetíthetnek. A szín- és betűtípusválasztás meghatározó szerepet játszik abban, hogy egy dizájn mennyire hatásos és megjegyezhető.

Arculati elemek kidolgozása

Minél nagyobb a vállalkozásunk, annál több formában jelenik meg. Kezdő lépésként célszerű és költséghatékony a céges kisarculat megalkotása, mely a névjegykártya, email aláírás, levélpapír és boríték tervzezését foglalja magában. Én minden weboldal készítés projektet arculati kézikönyv (style guide) létrehozásával kezdek, így garantált az egységes megjelenés.
A PROFI ARCULAT NEM LUXUS TÖBBÉ

Az arculattervezés fontossága és előnyei

01

Azonosítás és megkülönböztetés

Az arculattervezés segít egy vállalkozásnak azonosítani magát és megkülönböztetni magát a versenytársaktól. Egyedi logó, színvilág, tipográfia és egyéb vizuális elemek segítenek a márkának kitűnni a tömegből.

02

Megbízhatóság és hitelesség

Egy jól kidolgozott arculat növeli a vállalkozás hitelességét és megjelenít egy szakmai megközelítést. Ez bizalmat épít az ügyfelek és partnerek részéről.

03

Következetesség

Az arculattervezési irányelvek segítenek abban, hogy a vállalkozás minden kommunikációjában és marketing anyagában következetes legyen. Ezáltal egységes képet mutat a vállalkozás, ami segít az üzenetek hatékonyabb átadásában.

04

Azonnali felismerhetőség

Az egyedi logó és egyéb vizuális elemek révén az ügyfelek könnyen felismerik a vállalkozást. Ez lehetővé teszi, hogy a márkád gyorsan az eszükbe jusson, amikor terméked vagy szolgáltatásodra van szükségük.

Kérj ajánlatot, most 50% kedvezménnyel!

Segítek, hogy bárhol megismerhető legyél.

05

Érzelmi kapcsolat

Az arculattervezés segíthet az érzelmi kapcsolat kialakításában a márkád és az ügyfelek között. A megfelelő dizájn és üzenetek segíthetnek az ügyfeleknek azonosulni a márkáddal és hűségesebbekké válni.

06

Hosszú távú előnyök

Az arculattervezés hosszú távú befektetés lehet. Ha jól tervezték és gondozzák, akkor évekig és évtizedekig szolgálhatja a vállalkozást.

07

Hatékony marketing

Az egységes arculat lehetővé teszi hatékonyabb marketingstratégiák kialakítását. Az egységes arculati elemeket könnyen alkalmazhatók különböző marketingeszközökön, például hirdetéseken, weboldalon, szórólapokon stb...

08

Rugalmasság

Az arculattervezés alkalmas alkalmazkodásra és fejlődésre. Az üzleti célkitűzések és piaci igények változnak, és az arculat is képes ezekhez az változásokhoz alkalmazkodni.

Megbízható, profi partnert keresel?

Az arculattervezés tehát nemcsak a vállalkozás vizuális megjelenésének kialakítását jelenti, hanem egy olyan stratégiai megközelítést, amely hozzájárul a vállalkozásod hosszú távú sikeréhez és az ügyfélkapcsolatok erősítéséhez.

Az egyedi, összehangolt és emlékezetes arculat segíthet a vállalkozásodnak kiemelkedni és hűséges ügyfélbázist kialakítani.

Logó tervezés referenciák

Arculattervezés árak

100% elégedettségi garancia

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod. Amennyiben szimpatikusnak találod, megbeszéljük a részleteket és elkészítem az első látványtervet. Annyira biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az első látványtervvel, hogy ezt ingyenesen készítem el Neked – hiszen az arculattervezés árának 50%-a csak a látványterv elfogadása után esedékes. Amennyiben nem tetszik, nincs harag, elválnak útjaink.

Logó

Logótervezés induló vállalkozásoknak, létező logó esetén újratervezés, modernizálás.
Mit kapsz a pénzedért?
 • Kettő (2) verzió
 • Kettő (2) módosítási kör
 • Szimbólum és/vagy betűlogó
 • PNG, PDF formátum
Logó tervezés

79.000

Ft-tól*
Kérdésed van?

Kis- illetve teljes arculat

Minden, ami szükséges az online- és offline megjelenéshez.
Mit kapsz a pénzedért?
 • Logó
 • Névjegykártya
 • Email aláírás (HTML + CSS)
 • Levélpapír és boríték
 • Plakát, szórólap
 • Autómatrica, munkaruha, molinó
 • Autómatrica, munkaruha, molinó
 • PNG, PDF és DOCX formátum
Arculattervezés

Egyedi ár

Kérdésed van?
*A feltüntetett arculattervezés árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.
„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
“2015 óta dolgozunk együtt Gergővel, ami annak idején egy nagyon jó döntés volt. A teljes online megjelenésünk ő kezeli. Magyarországon kívül mára az USA-ban, Spanyolországban és Svájcban vagyunk jelen.”
Menner Ádám
Tulajdonos
The Prestige Roses
"I have been in the IT business for a long time, but I haven't often met such a fast and precise professional as Gergő."
Inh. Christoph Schultes
Owner, IT Expert
schultes.IT
"We have been working with Gergő since 2015, he is our all-rounder. We have developed several Austrian government projects together. He has excellent ideas, always delivers perfect work and most importantly, always ahead of schedule."
Mag. Andreas Bauer
Owner, IT & AI Expert
Netvance GmbH / TECHWAVE GmbH
"Unsere Website der ersten Generation wurde von Gergő entworfen und entwickelt. Er hat perfekte Arbeit geleistet, ich kann ihn nur empfehlen!"
DI Gerhard Pscheider, MBA
Projektmanagement
Medicforce Dienstleistungs GmbH - Medizintechnik und Unternehmensberatung Radiologie
DESIGN
MATTERS

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak