100% elégedettségi garancia

Kérj ingyenes ajánlatot most és weboldalad látványtervét ingyenesen készítem el!

15 év tapasztalat

Kreativitás, precizitás, megbízhatóság

Fráter Gergő vagyok. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem webes applikációk fejlesztésében és tervezésében, kiemelt figyelmet fordítok a felhasználói élményre. Partnereim között tudhatok több vállalatot a világ szinte minden részéről, hiszen nagy hangsúlyt fektetek a precíz tervezésre, használhatóságra és teljesítményre a legújabb front-end tervezési technikákat alkalmazva.

Jelenleg az ország egyik legnagyobb IT cégcsoportjánál, a tőzsdén lévő Delta Technologies Nyrt. / Delta Systems Kft.-nél látom el külsős tanácsadó, fejlesztőként a B2C online felületek tervezését és fejlesztését (hivatalos weboldal, önálló karrier rendszer, ügyfélrendezvények weboldala), valamint a teljeskörű arculati megjelenéshez fűződő feladatokat (kiadványok, rendezvények stb...).

Dolgoztam MasterCard projekten, én terveztem és felesztettem a mára világhírű HLBS Network logóját és első generációs webshopját, az osztrák Netvance megbízásából az Osztrák Médiaügynökség (ÖEAK) weboldalát és a mögötte futó információs rendszert is én készítettem.

Kiemelt partnerek

Miben számíthatsz rám?

Mottóm a "minőség mindenek felett", így projektjeim során mindig kiemelt figyelmet fordítok a részletekre.

Erősségeim: Erős vizuális memória és képzelőerő, így mára a legtöbb projektet alapos felkészülés és aprólékos tervezés után memóriából építem. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha szeretnéd, akár élőben is követheted (távolról is) hogy hogy halad a projekted. Felgyorsítja a munkafolyamatot és minimalizálja a hibák lehetőségét, nem beszélve a Te elégedettségedről, hiszen nem csak bizonyos mérföldköveknél látod a leendő weboldalad, hanem akkor amikor szeretnéd.

További erősségeim: Rendszerben való gondolkodás, következetes és egységes arculat tervezés és használat, UX drótváz és prototípuskészítés, UI tervezés, dinamikus applikációk megvalósítása; valamint logó, plakát és mindenféle grafikai tervezés. Kiváló minőségű, interaktív Google Ads HTML5 bannereket készítek, mániám az oldalsebesség- és keresőoptimalizálás, kitűnően teljesítek Google Adwords és közösségi média kampányok tervezésében és lebonyolításában.

„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
ALL ABOUT
RESULTS
100.000+ feliratkozó

YouTube Silver Alkotói Díj

YouTube Silver Alkotói Díjas zenei producer vagyok, több, mint 100.000.000 streamelt tartalommal a saját YouTube csatornámon. A globális stream statisztikám pedig 300.000.000 letöltés felett jár.

Természetesen a zenéket saját magam írom, a videókat én vágom (az élő videós tartalmat szponzorok biztosítják), az egész brandet saját magam, egyedül építettem.

Olyan kiadókkal állok szerződésben, mint a Universal, az Armada vagy a Red Bull USA. Zenészek akikkel együtt dolgoztam és amire a legbüszkébb vagyok: Craig David, DOWN LOW, AWOLNATION vagy Fatboy Slim.

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak