LÉPJ ELŐRE A GOOGLE TALÁLATI LISTÁJÁN

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás (SEO) olyan folyamat, amelynek célja a weboldalak tartalmának és szerkezetének optimalizálása annak érdekében, hogy jobb találati pozíciókat érjenek el a keresőmotorokban, mint például a Google.

A SEO segít növelni a weboldalak láthatóságát és hozzájárul ahhoz, hogy több organikus forgalmat vonzzanak, ami potenciális látogatókból és ügyfelekből álló növekvő közönséget eredményezhet.
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
Cool SEO.
Hot results.

Keresőoptimalizálás?

Hogyan?

A Google az utóbbi majdnem 20 évben rengeteg módosítást hajtott végre a kereső algoritmus működésén. Az algoritmus konkrét működése titkos, így ha bárki azt ígéri, hogy garantáltan pozícionál az első helyre, gyorsan lépj tovább. “Trükkök”amik pár éve működtek, valószínűleg már nem, ráadásul előbb-utóbb érkezik a büntetés – ami utólag nagyon sokba kerülhet cégednek.

A köztudatban a keresőoptimalizálás kapcsán különböző manipulációk élnek, amik segítségével előkelőbb helyre kerülünk, azonban ez téves megközelítés, ráadásul ütközik a Google irányelveivel.

A jó helyezéshez a webolddalunkat kell optimalizálnunk a Google irányelveinek figyelembevételével, hiszen ha egy weboldal a legoptimálisabb a kifejezésre, a kereső jól fogja rangsorolni.

HOGYAN ELŐZD MEG VERSENYTÁRSAIDAT?

Keresőoptimalizálás (SEO) lépései

01

Kulcsszókutatás

Az első lépés a kulcsszavak keresése. Meg kell találnunk azokat a szavakat vagy kifejezéseket, amelyekre a látogatók a Te témád körül keresnek a keresőmotorokban. Ezek a kulcsszavak segítenek meghatározni, milyen tartalomra van szükség a weboldaladon, hogy vonzó legyen a látogatók számára.

02

On-Page SEO (Belső optimalizálás)

Az On-Page SEO az, amikor a weboldalad tartalmát és struktúráját úgy alakítjuk ki, hogy megfeleljen a keresőmotorok elvárásainak. Ez magába foglalja a kulcsszavak megfelelő elhelyezését a címeken és a tartalomban, valamint a címsorok használatát. A cél, hogy a keresőmotorok könnyen értelmezhessék és rangsorolhassák az oldalad tartalmát.

A jó tartalom magától fog terjedni. Csak idő kérdése...

03

Off-Page SEO (Külső optimalizálás)

Az Off-Page SEO az, amikor az oldaladon kívül is tevékeny vagy annak érdekében, hogy növeld az oldal hitelességét és tekintélyét a keresőmotorok előtt. Ide tartozik a minőségi visszahivatkozások (backlink-ek) megszerzése más weboldalakról, a közösségi médiában való jelenlét és az online hírnévkezelés.

Ezek a tevékenységek hozzájárulnak ahhoz, hogy az oldalad a keresőmotorok találati listáin előrébb kerüljön.

Megbízható, profi partnert keresel?

Autódat sem bíznád hobbi autószerelőre, házad építését pedig olyan kőművesre aki valójában pék.  Miért tennéd ezt pont a weboldaladdal?

CSAK A SZEMEDNEK HISZEL?

Keresőoptimalizálás eredmények

ÜGYFÉL 2015-TŐL

The Prestige Roses

A The Prestige Roses legelső weboldalát én készítettem 2015-ben, a keresőoptimalizáláson 2017 óta dolgozom. A releváns kulcsszavakra évek óta az első és második helyet felváltva birtokoljuk a piacvezető és sokkal nagyobb franchishe konkurenciával.

Job done.

theprestigeroses.hu Google SERP 2021. április
butortrans.com Google SERP 2021. április
ÜGYFÉL 2020-TÓL

Bútor-Trans Domestic Kft

Az ismert marketinges ügynökség havi 1 millió Forintos Google Ads kerettel futtatta a butortrans.com hirdetéseit. Alig több, mint egy év alatt a cég marketing költségét 0 Forintra redukáltam, a hirdetéseket teljesen leállítottuk. Első oldalas organikus megjelenés a Google találati listán számtalan kulcsszóra, hatalmas versenyben a budapesti bútorszállítás, bútorgyártás területen?

Everything possible.

ÜGYFÉL 2013-TÓL

ATI Megyei Autóközlekedési Tanintézet Veszprém Kft.

Az veszprémi ATI autósiskola volt az egyik legelső “állandó” ügyfelem. Weboldalukat több, mint 8 éve kezelem és optimalizálom, hogy megtartsák vezető szerepüket a rédióban rohamosan megjelenő vezetést oktató cégek mellett.

Loyalty = Success

ativeszprem.hu Google SERP 2021. április
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
"I have been in the IT business for a long time, but I haven't often met such a fast and precise professional as Gergő."
Inh. Christoph Schultes
Owner, IT Expert
schultes.IT
“2015 óta dolgozunk együtt Gergővel, ami annak idején egy nagyon jó döntés volt. A teljes online megjelenésünk ő kezeli. Magyarországon kívül mára az USA-ban, Spanyolországban és Svájcban vagyunk jelen.”
Menner Ádám
Tulajdonos
The Prestige Roses
"We have been working with Gergő since 2015, he is our all-rounder. We have developed several Austrian government projects together. He has excellent ideas, always delivers perfect work and most importantly, always ahead of schedule."
Mag. Andreas Bauer
Owner, IT & AI Expert
Netvance GmbH / TECHWAVE GmbH
"Unsere Website der ersten Generation wurde von Gergő entworfen und entwickelt. Er hat perfekte Arbeit geleistet, ich kann ihn nur empfehlen!"
DI Gerhard Pscheider, MBA
Projektmanagement
Medicforce Dienstleistungs GmbH - Medizintechnik und Unternehmensberatung Radiologie
„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
BE THE
BEST

Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálás (SEO) árak

Keresőoptimalizálásra csak a konkrét projekt ismeretében tudok árat mondani.
Keresőoptimalizálás

Egyedi ár

Kérdésed van?

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak