Projekt: Business-IT konferencia 2023

2023. december 5.

Hogyan kelt életre az év kiemelkedő üzleti és IT rendezvénye?

2023. november 6.-án került megrendezésre a Business – IT konferencia a Magyar Zene Házában.

A rendezvény nemzetközi és hazai példák alapján hozza össze az üzleti döntéshozó szakembereket azzal a céllal, hogy kötetlen keretek között tapasztalatokat, ötleteket szerezzenek a nemzetközi gyártó cégek képviselőitől, a hazai iparágak vezető szakembereitől illetve kapcsolatokat építsenek, ezáltal segítve cégük üzleti fejlődését, sikerességét.

A konferencia főtámogatója és szervezője az ország egyik legnagyobb rendszerintegrátora, a Delta Systems Kft., további főtámogatók az AWS, Canon, Dell Technologies és a HPI. A rendezvény lebonyolításáért a Talentis Event and Marketing Kft. felelt.

Képviselte magát az összes jelentős tech vállalat, előadást tartott többek között Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke is.

A feladat

A Business - IT konferencia brand megalkotására, az arculati és promóciós elemek, valamit a teljes online rendszer elkészítésére kért fel Kóté László, a Delta Systems Kft. Operatív Igazgatója.

A megvalósulás

Mivel információtechnológiai rendezvényről van szó, számomra azonnal adott volt a b-it rövidítés használata. Ezt a megbízó vezetőség azonnal jóvá is hagyta, így még aznap elkészült a logó, valamint a színvilág.

#1c1954
#ed1b5e
#C6C6D4
#ffffff - #f5f5f5

A weboldal

A rendezvény weboldalának tervezésekor figyelembe kellett venni, hogy 3 különböző helyszínen párhuzamban zajlottak az előadások, így a program megjelenítése okozta a legnagyobb kihívást, főleg mobil eszközökön. A végeredmény sikert aratott és remekül bevált. A weboldal az alábbi linken tekinthető meg: https://b-it.hu/

Grafikai elemek, badge, nyakpánt, karszalag ...

3 különböző nyakpánt és badge készült, megkülönböztetve a rendezőket, előadókat és vendégeket. A totem oszlopok, navigációs táblák, kijelzők és kivetítők tervei is jóval határidő előtt átadásra kerültek.

Előadó
Előadás
Vállalat

Galéria

Forrás: https://b-it.hu/

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak