Új generációs weboldal készítés

Weboldal készítés

Valóban egyedi, prémium kategóriás weboldal készítés kis- és nagyvállalatoknak, cégeknek és magánszemélyeknek.

A modern webdesign és keresőoptimalizálás kombinációjával olyan weboldalakat készítek, amely felkelti az érdeklődést, növeli a látogatók számát, és maximalizálja az online sikert.
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
Think Big.
I’ll Design

Weboldal készítés árak

100% elégedettségi garancia

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod. Amennyiben szimpatikusnak találod, megbeszéljük a részleteket és elkészítem az első látványtervet. Annyira biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az első látványtervvel, hogy ezt ingyenesen készítem el Neked – hiszen weboldal készítés árának 50%-a csak a látványterv elfogadása után esedékes. Amennyiben nem tetszik, nincs harag, elválnak útjaink.

Startup üzleti weboldal

Ajánlatom olyan induló- és kisvállalkozásoknak szól, akik egyszerű, de igényes weboldalra vágynak - elérhető áron.
Mit kapsz a pénzedért?
 • Teljesen egyedi grafikai tervezést (nem template!)
 • 15 év grafikai, fejlesztői és UX tapasztalatot
 • Prémium, minőségi, modern weboldalt
 • Olyan arculatot, ami azonnal bizalmat ébreszt a céged iránt
Startup üzleti weboldal

395.000

Ft + ÁFA-tól*
Kérdésed van?

Enterprise üzleti weboldal

Közepes és nagy cégeknek, vállalatoknak, szállodáknak, éttermeknek (...) pontos egyeztetés után tudok ajánlatot adni.
Mit kapsz a pénzedért?
 • Teljesen egyedi grafikai tervezést (nem template!)
 • 15 év grafikai, fejlesztői és UX tapasztalatot
 • Dinamikus, bármilyen bonyolult webes applikációt
 • Saját toborzó rendszert, a HR imádni fogja!
 • Prémium, minőségi, modern weboldalt
 • Olyan arculatot, ami azonnal bizalmat ébreszt a céged iránt
 • Egy külső tanácsadót, rengeteg tapasztalattal
 • Jegyfoglalórendszert, dinamikus PDF jegygenerálással
Enterprise üzleti weboldal

Egyedi ár

Kérdésed van?
*A feltüntetett weboldal készítés árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.

Egyedi

weboldal készítés

Az egyedi webdesign rendkívül fontos az online jelenlét hatékony kialakításában. Az egyedi dizájn segít egy vállalkozásnak kiemelkedni a versenytársai közül, egyedi arculatot és márkaimázst teremtve. Emellett lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyen azonosítsák és megjegyezzék a weboldalt. Az egyedi webdesign fokozza a felhasználói élményt, ami hosszú távon növeli az oldal látogatottságát és konverzióit.

A professzionálisan tervezett és testreszabott design tükrözi a vállalkozás személyiségét és értékeit, ami hozzájárul a hitelességhez és a bizalom kialakításához a látogatók körében. Összességében az egyedi webdesign egy elengedhetetlen eszköz a sikeres online jelenlét kialakításához és a pozitív első benyomás keltéséhez.

A modern és optimalizált webdesign technológiák elősegítik a weboldal szélesebb funkcionalitását, a kiváló felhasználói élményt, a sebességet és a keresőmotorok általi rangsorolásban is fontos szerepük van, ami növeli az oldal látogatottságát. Az adaptív tervezés és a sebességoptimalizálás kulcsfontosságú tényezők a magasabb keresési rangsorok eléréséhez.

Új weboldalt szeretnél, vagy felújíttatnád a jelenlegit?

Mobile first design

11 éve építek reszponzív weboldalakat. A mobile-first webdesign egy tervezési megközelítés, amely a mobil eszközökön való böngészésre fókuszál először, majd a nagyobb képernyőkhöz igazítja az oldalt. Ez javítja a mobil felhasználók felhasználói élményét és segít az oldal gyors betöltésében, növelve a mobilbarát weboldalak fontosságát a változó digitális környezetben.

Kiemelkedő felhasználói élmény (UX)

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy egyik weboldalon szívesen tartózkodtál, “jó volt használni”, míg egy másik weboldalt szinte azonnal elhagytál. Az UX tervezés során arra törekszem, hogy a felhasználók számára a lehető legegyszerűbb és kellemesebb legyen az interakció a digitális felületekkel, ami javítja az elégedettséget és a hosszú távú hűségüket.

Stratégiai alapú tervezés

Nem mindegy, hogy terméket szeretnél országosan eladni, vagy a szolgáltatásod egy meghatározott célterületen értékesíteni. A weboldal készítés legelején tisztázzuk, ki a célközönséged, a megkereséseket email-ben vagy telefonon, esetleg üzletedben várod. Bármi is legyen a célod, a felhasználó útját úgy tervezem, hogy a kitűzött cél teljesüljön.
HOGYAN KÉSZÜL EGY WEBOLDAL?

Weboldal készítés lépései

01

Konzultáció, célok meghatározása

Megismerlek Téged és a vállalkozásod. Meghallgatom az elképzeléseid, majd közösen átbeszéljük a részleteket. A weboldal készítést megelőző konzultáció tanácsadás is egyben, így elmondom az ötleteim amikből sosincs hiány.

Miután mindent átbeszéltünk, csupán annyi dolgod marad, hogy a weboldal készítéséhez szükséges tartalmi anyagot összekészítsd és elküldd nekem.

02

Tervezés

A weboldal készítést megelőző legfontosabb feladat a tervezés. Célközönségedtől függően kiválasztom a végleges kommunikációs megoldásokat. Meghatározom a weboldal struktúráját, az oldalak számát, kiemelt figyelmet fordítva megtervezem a navigáció (menü) és lábrész elemeit.

A gondos tervezés alapja a kitűnő felhasználói élménynek, nagymértékben hozzájárul a kész weboldal használhatóságához.

03

Design

Egyszerű design szempontok alapján dolgozom, amik garantálják hogy a látogató gyorsan és hatékonyan megtalálja az őt érdeklő információt:

 • egyszerű navigáció,
 • jól struktúrált tartalom,
 • átlátható elrendezés.

Elkészítem céged style guide-ját, melyből – jóváhagyásod után – dolgozni fogok. Ez tartalmazza a weboldal alapvető elemeit, mint betűtípus, színek, input, select, textarea, gombok, képek stílusa stb… Ez garantálja a végleges munka konzisztens és koherens megjelenését.

A legtöbb munkám mobile first alapon készül, ami azt jelenti, hogy mobil eszközökön nem csupán az asztali verzió lebutított verzióját éred el, hanem egy 100%-ig mobilra optimalizált weboldalad lesz.

04

Megvalósulás – Új generációs weboldal készítés

A Design és megvalósulás szakaszokkal az estek többségében párhuzamosan tudok haladni, hiszen a legtöbb ügyfélnek nincs szüksége részletekig kidolgozott forrásfileokra (.xd, .psd, .ai, …). Amennyiben Neked szükséged van rá, természetesen nem gond, azonban kérlek ezt ajánlatkéréskor előre jelezd!

Megvan az a képességem, hogy már a munka megkezdése előtt végleges formájában, a legapróbb részletekig, oldalszinten látom a végeredményt,  a korábban megtervezett arculati kézikönyv (style guide) segítségével pedig hibátlanul meg is építem azt.

The next generation of webdesign.

Légy része weboldalad születésének!

A weboldal készítés teljes folyamatának része lehetsz. Nem ér meglepetés, nem állítalak kész tények elé, nem történhet meg hogy egy olyan munkát kapsz amit egyáltalán nem érzel magadénak.

Akár élőben láthatod ahogy dolgozom.

Az első látványterv bemutatása után egy linken keresztül bármikor eléred készülő weboldalad, így én is jobban be tudom mutatni Neked a weboldal kulcsfontosságú részeit, valamint igény esetén el tudom végezni az általad kért módosításokat. Ezzel időt is spórolunk, valamint garantált, hogy a végeredmény minden igényed kielégíti.

05

Tesztelés

A tesztelés rendkívül fontos folyamat a weboldal készítés során, hiszen ez az utolsó lépés a publikálás előtt. Ekkor ellenőrzöm az oldal funkcióit,a betöltődés sebességét, valamint az élesítés előtti módosítási kéréseid ekkor tudom implementálni.

06

Közzététel, optimalizálás

A tesztelési fázis után nincs más hátra, mint a publikálás. Ekkor a weboldal készítés folyamata véget ér, az elkészült munka publikussá válik mindenki számára.

A munka azonban nem ért véget, hiszen látogatók nélkül új weboldalunk nem sokat ér. A következő fázis a keresőoptimalizálás, mely egy többlépcsós folyamat:

 • kulcsszó stratégia tervezése,
 • oldalstruktúra módosítása a kulcsszavak figyelembevételével,
 • eredmények mérése és kiértékelése,
 • a stratégia finomítása az eredmények birtokában.

07

Támogatás, üzemeltetés

Új weboldalunk elkészülte után is folyamatos munkát igényel, mind technikai, mind keresőoptimalizálás vagy akár hirdetés szempontjából is.

Üzemeltetési szerződés kötésekor nem csupán weboldalad hibátlan működését garantálom, hanem megkapod a legújabb funkcionális fejlesztéseket is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy folyamatosan figyelem a látogatóid viselkedését, így szükség esetén A/B teszteket végzek, átalakítom az oldalak struktúráját, a navigációt optimalizálom, igény esetén új tartalmat töltök fel és szó szerint bármikor fordulhatsz hozzám segítségért vagy tanácsért is.

Megbízható, profi partnert keresel?

Autódat sem bíznád hobbi autószerelőre, házad építését pedig olyan kőművesre aki valójában pék.  Miért tennéd ezt pont a weboldaladdal?

“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
Gulyás Péter
Ügyvezető igazgató
ATI Autósiskola Kft
"I have been in the IT business for a long time, but I haven't often met such a fast and precise professional as Gergő."
Inh. Christoph Schultes
Owner, IT Expert
schultes.IT
“2015 óta dolgozunk együtt Gergővel, ami annak idején egy nagyon jó döntés volt. A teljes online megjelenésünk ő kezeli. Magyarországon kívül mára az USA-ban, Spanyolországban és Svájcban vagyunk jelen.”
Menner Ádám
Tulajdonos
The Prestige Roses
„I have been working with Solar Studios at Delta Systems Kft., for almost 2 years now. Previously in my career, I have been working with several large international agencies however, what Gergő can provide in terms of quality, speed, accuracy, etc., there are no words that can express the professionalism of his work. Definitely he is the undisputed champion in his field."
László Kóté
Chief Operating Officer
Delta Systems Kft.
"Unsere Website der ersten Generation wurde von Gergő entworfen und entwickelt. Er hat perfekte Arbeit geleistet, ich kann ihn nur empfehlen!"
DI Gerhard Pscheider, MBA
Projektmanagement
Medicforce Dienstleistungs GmbH - Medizintechnik und Unternehmensberatung Radiologie
"We have been working with Gergő since 2015, he is our all-rounder. We have developed several Austrian government projects together. He has excellent ideas, always delivers perfect work and most importantly, always ahead of schedule."
Mag. Andreas Bauer
Owner, IT & AI Expert
Netvance GmbH / TECHWAVE GmbH
UNIQUE &
CREATIVE
International Federation of Audit Bureaux of Certification (IFABC)

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel?
Jó helyen jársz!

Várj még!

Akár 50% kedvezménnyel készülhet el új weboldalad.

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott szolgáltatás függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Akik már engem választottak

Segíthetek?

Hívj bizalommal!

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 9 - 16 óra között.

Akik már engem választottak

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akik már engem választottak