Új generációs weboldal készítés Salgótarján

Weboldal készítés Salgótarján

Valóban egyedi, prémium kategóriás weboldal készítés Salgótarján szolgáltatás kis- és nagyvállalatoknak, cégeknek és magánszemélyeknek.

Weboldal készítés

Mitől egyedi az egyedi weboldal készítés?

Az egyedi weboldal készítés azt jelenti, hogy nincs még egy ugyanolyan design. Konkrétan a Te cégednek készül, figyelembe véve vállalkozásod igényeit, hagyományait, célközönségét. Tűéles ikonok, igényes grafikák, megfelelő színharmónia és garantált, kompromisszumok nélküli tökéletes megjelenés minden eszközön.

Ez a legfontosabb különbség az egyedi weboldal készítés Salgótarján csomagok és a sablonból készült weboldalak közt. Az általam tervezett weboldalból csak egy készül, nem fogod viszont látni más logójával.

Weboldalad céged és szolgáltatásod tükrözi a neten, válaszd a minőséget és az egyedi weboldal készítés Salgótarján szolgáltatást!

Új weboldalt szeretnél, vagy felújíttatnád a jelenlegit?

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

Mobile first design

A mobiltelefonos webes forgalom 50% feletti*, egyértelműen ez a jövő – a jelen Évek óta kiemelt figyelmet fordítok a reszponzív tervezésre, így minden elem (szöveg, kép, ikon, gomb) mobilon is ott van, ahol lennie kell. Nincsenek extra üres területek, képernyőről “lelógó” szövegek, nem kattinható elemek, nem múködő és/vagy rossz helyen lévő gombok, olvashatatlan tartalom a képeken…

*Forrás: Think with Google

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

Kiemelkedő felhasználói élmény (UX)

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy egyik weboldalon szívesen tartózkodtál, “jó volt használni”, míg egy másik weboldalt szinte azonnal elhagytál. Garantálom a pozitív felhasználói élményt, így amennyiben a terméked / szolgáltatásod is rendben van, látogatóid azonnal ügyfelekké válnak.

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

Stratégiai alapú tervezés

Nem mindegy, hogy terméket szeretnél országosan eladni, vagy a szolgáltatásod egy meghatározott célterületen értékesíteni. A weboldal készítés Salgótarján legelején tisztázzuk, ki a célközönséged, a megkereséseket email-ben vagy telefonon, esetleg üzletedben várod. Bármi is legyen a célod, a felhasználó útját úgy tervezem, hogy a kitűzött cél teljesüljön.

Hogyan készül egy weboldal?

Weboldal készítés Salgótarján lépései

01

Konzultáció, célok meghatározása

Megismerlek Téged és a vállalkozásod. Meghallgatom az elképzeléseid, majd közösen átbeszéljük a részleteket. A weboldal készítés Salgótarján szolgáltatást megelőző konzultáció tanácsadás is egyben, így elmondom az ötleteim amikből sosincs hiány.

Miután mindent átbeszéltünk, csupán annyi dolgod marad, hogy a weboldal készítéséhez szükséges tartalmi anyagot összekészítsd és elküldd nekem.

02

Tervezés

A weboldal készítés Salgótarján szolgáltatást megelőző legfontosabb feladat a tervezés. Célközönségedtől függően kiválasztom a végleges kommunikációs megoldásokat. Meghatározom a weboldal struktúráját, az oldalak számát, kiemelt figyelmet fordítva megtervezem a navigáció (menü) és lábrész elemeit.

A gondos tervezés alapja a kitűnő felhasználói élménynek, nagymértékben hozzájárul a kész weboldal használhatóságához.

Weboldal készítés siker

03

Design

Egyszerű design szempontok alapján dolgozom, amik garantálják hogy a látogató gyorsan és hatékonyan megtalálja az őt érdeklő információt:

  • $egyszerű navigáció,
  • $jól struktúrált tartalom,
  • $átlátható elrendezés.

Elkészítem céged style guide-ját, melyből – jóváhagyásod után – dolgozni fogok. Ez tartalmazza a weboldal alapvető elemeit, mint betűtípus, színek, input, select, textarea, gombok, képek stílusa stb… Ez garantálja a végleges munka kozisztens és koherens megjelenését.

A legtöbb munkám mobile first alapon készül, ami azt jelenti, hogy mobil eszközökön nem csupán az asztali verzió lebutított verzióját éred el, hanem egy 100%-ig mobilra optimalizált weboldalad lesz.

04

Megvalósulás – Új generációs weboldal készítés Salgótarján

A Design és megvalósulás szakaszokkal az estek többségében párhuzamosan tudok haladni, hiszen a legtöbb ügyfélnek nincs szüksége részletekig kidolgozott forrásfileokra (.xd, .psd, .ai, …). Amennyiben Neked szükséged van rá, természetesen nem gond, azonban kérlek ezt ajánlatkéréskor előre jelezd!

Megvan az a képességem, hogy már a munka megkezdése előtt végleges formájában, a legapróbb részletekig, oldalszinten látom a végeredményt,  a korábban megtervezett arculati kézikönyv (style guide) segítségével pedig hibátlanul meg is építem azt.

The next generation of webdesign.

Légy része weboldalad születésének!

A weboldal készítés Salgótarján teljes folyamatának része lehetsz. Nem ér meglepetés, nem állítalak kész tények elé, nem történhet meg hogy egy olyan munkát kapsz amit egyáltalán nem érzel magadénak.

Akár élőben láthatod ahogy dolgozom.

Az első látványterv bemutatása után egy linken keresztül bármikor eléred készülő weboldalad, így én is jobban be tudom mutatni Neked a weboldal kulcsfontosságú részeit, valamint igény esetén el tudom végezni az általad kért módosításokat. Ezzel időt is spórolunk, valamint garantált, hogy a végeredmény minden igényed kielégíti.

05

Tesztelés

A tesztelés rendkívül fontos folyamat a weboldal készítés Salgótarján szolgáltatás során, hiszen ez az utolsó lépés a publikálás előtt. Ekkor ellenőrzöm az oldal funkcióit,a betöltődés sebességét, valamint az élesítés előtti módosítási kéréseid ekkor tudom implementálni.

06

Élesítés, optimalizálás

A tesztelési fázis után nincs más hátra, mint a publikálás. Ekkor a weboldal készítés Salgótarján folyamata véget ér, az elkészült munka publikussá válik mindenki számára.

A munka azonban nem ért véget, hiszen látogatók nélkül új weboldalunk nem sokat ér. A következő fázis a keresőoptimalizálás, mely egy többlépcsós folyamat:

  • $kulcsszó stratégia tervezése,
  • $oldalstruktúra módosítása a kulcsszavak figyelembevételével,
  • $eredmények mérése és kiértékelése,
  • $a stratégia finomítása az eredmények birtokában.

07

Támogatás, üzemeltetés

Új weboldalunk elkészülte után is folyamatos munkát igényel, mind technikai, mind keresőoptimalizálás vagy akár hirdetés szempontjából is.

Üzemeltetési szerződés kötésekor nem csupán weboldalad hibátlan működését garantálom, hanem megkapod a legújabb funkcionális fejlesztéseket is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy folyamatosan figyelem a látogatóid viselkedését, így szükség esetén A/B teszteket végzek, átalakítom az oldalak struktúráját, a navigációt optimalizálom, igény esetén új tartalmat töltök fel és szó szerint bármikor fordulhatsz hozzám segítségért vagy tanácsért is.

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

Megbízható, profi partnert keresel?

Autódat sem bíznád hobbi autószerelőre, házad építését pedig olyan kőművesre aki valójában pék.  Miért tennéd ezt pont a weboldaladdal?

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS
Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS
Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

Weboldal készítés Salgótarján árak

100% elégedettségi garancia

Kérj árajánlatot, hiszen ingyenes és legfeljebb 48 órán belül megkapod. Amennyiben szimpatikusnak találod, megbeszéljük a részleteket és elkészítem az első látványtervet. Annyira biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az első látványtervvel, hogy ezt ingyenesen készítem el Neked – hiszen a weboldal készítés Salgótarján árának 50%-a csak a látványterv elfogadása után esedékes. Amennyiben nem tetszik, nincs harag, elválnak útjaink.

A feltüntetett weboldal készítés Salgótarján árak nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek.

Új generációs weboldalak

Weboldal készítés Salgótarján referenciák

$
Delta Technologies Nyrt.

Delta Technologies Nyrt.

Ügyfél: 2021-től Delt Technologies Nyrt. https://deltatechnologies.hu A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál, beleértve a teljes architektúra-tervezést, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezését és telepítését, az alkalmazásintegrációt és az infrastruktúramenedzsmentet. Célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire…

$
Drain Masters Kft SOLAR STUDIOS

Drain Masters Kft

Átadás: 2022 Drain Masters Kft. https://drainmasters.hu Drain Masters Kft. - Profi duguláselhárítás Szolnok megyében. Elvégzett munka: Weboldal készítés, SEO Weboldal készítés csomag: Business Kérj ajánlatot Új generációs weboldalak További munkák

Weboldal készítés Salgótarján SOLAR STUDIOS

PREMIUM
DESIGN

"A világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójaként a legkisebb mulasztást sem engedhetjük meg magunknak, csak a legjobbakkal dolgozunk. Így van ez a weboldalunkkal is, a SOLAR STUDIOS 7 éve partnerünk ebben."

 
Tóth Péter
Marketing Manager, Valeo Auto-Electric Hungary Kft
“2015 óta dolgozunk együtt Gergővel, ami annak idején egy nagyon jó döntés volt. A teljes online megjelenésünk ő kezeli. Magyarországon kívül az USA-ban, Spanyolországban és Svájcban vagyunk jelen.”
 
Menner Ádám
Tulajdonos, The Prestige Roses
“Gergővel gördülékenyen megy a közös munka immár 10 éve. Megértette, mik cégünk hagyományai, miben különbözünk a többi autósiskolától és ezt hogy szeretnénk a vezetni vágyóknak kommunikálni.”
 
Gulyás Péter
Ügyvezető, ATI Autósiskola Kft

További kérdésed van?

Weboldal készítés Salgótarján információk

Mennyi időn belül készül el egy weboldal?

Minden projekt más és más. A weboldal készítés Salgótarján ideje nagyban fúgg Tőled, vagyis hogy milyen határidőkkel küldöd meg a szükséges anyagokat és az egyes mérföldköveknél mennyi idő alat thagyod jóvá a munkát.

Összességében elmondható, hogy egy átlagos üzleti weboldal körülbelül 2 -4 hét alatt készül el.

Valóban teljesen egyedi weboldalt kapok?

Igen! Nem lesz mégegy ugyanolyan design, weboldalad minden részét egyedileg tervezem.

Egyszerűbb weboldalakat is készítesz?

Természetesen! Nem ügynökség vagyok, akik csak a “szaftos” projektekre ugranak. Nem teszek különbséget a ceglédi földmunkával foglalkozó cégnek és a veszprémi autóipari francia tulajdonú multinak készült weboldalak közt.

Mennyire kiszámíthatóak az árak?

100%-ban. Nálam nem ér meglepetés sem a projekt közben, sem a weboldal készítés befejeztével. Nem számolok fel semmillyen plusz költséget az előre megbeszélt munkára.

Amennyiben munka közben változtatsz weboldalad funkcióin, megjelenésén, mindig előr emegbeszéljük a részleteket és csak jóváhagyásod után kezdek bele az extra megvalósításba.

Kötünk szerződést?

Igen! Ez mindkettőnknek előnyös, hiszen előre rögzítjük a weboldal készítés Salgótarján feltételeit, így Te is pontosan tudod miért mit fizetsz, nekem pedig az elvégzendő feladatokban nyújt segítséget.

Mióta készítesz weboldalakat?

2006 óta. Szerettem volna saját weboldalt zenei projektemhez, de amit kitaláltam akkor 2 millió Ft-ba került volna. Természetesen nem volt ennyi pénzem, így ekkor döntöttem  úgy, hogy megpróbálkozom megvalósítani az ötletemet. Programozást tanultam már előtte, így nem teljesen idegen területre tévedtem érkeztem. A kreativitással sosem voltak gondjaim, korábban a zenében (jelenleg 142 ezer feliratkozó és több, mint 80 millió megtekintés saját YouTube csatornámon, megjelenések a világ legnagyobb kiadóinál), aztán a weboldal készítésben kezdtem kiélni magam.

Saját weboldalam annyira jól sikerült, hogy az angol Digital Insomnia Recordings (egyik akkori kiadóm) egyből szerződtetett saját weboldaluk elkészítésére, innentől pedig nem volt megállás.

Miért Téged válasszalak?

Mert szeretem amit csinálok. laughing

Feleségem szerint kissé megszállott vagyok, mindemellett maximalista. Mikor egy projekten dolgozom, megszűnik a világ. Kellemes érzéssel tölt el beleélnem magam az adott cég ügyfelének szerepébe és a lehetséges variációk sokaságából felépíteni egy működő és hasznos weboldalt.

Másik ok, hogy minden Ügyfelet egységesen kezelek. Olyan partnereket tudhatok magam mellett, mint az IFABC (The International Federation of Audit Bureaux of Certification) világszervezet, az ÖEAK (Österreichische Auflagenkontrolle) osztrák újságok és reklámügynökségek szövetsége, a francia tulajdonban lévő Valeo Auto-Electric Hungary Kft. magyar gyára, de készítettem már weboldalt MasterCard projektre is; ugyanakkor ügyfeleim közt tudhatok földmunkával foglalkozó céget, éttermet, szállítmányozással foglalkozó cégeket, magánpraxisban működő pszichológusokat és orvosokat vagy masszőröket.

Minden projektet ugyanolyan gondosan készítek elő, nem számít hogy vidéki vállalkozásról van szó, vagy nemzetközi világszervezetről.

Dolgozzunk együtt!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Webdesign

Extra szolgáltatás(ok)

Akár 50% kedvezmény!

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott csomag függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Popup -50%

Szolgáltatás(ok)

Akár 50% kedvezmény!

Kérj ingyenes árajánlatot most!

A választott csomag függvényében most 20% - 50% kedvezményt biztosítok minden új Ügyfélnek. Ha valóban egyedi weboldalt szeretnél, itt a lehetőség!

Megbízható, hosszú távú partnert keresel? Jó helyen jársz!

Popup -50%

Szolgáltatás(ok)